|

JOI: Târgul de Crăciun la Sebeş. Din vânzarea ornamentelor de sărbători şi a altor obiecte, voluntarii vor oferi cadouri familiilor nevoiaşe

turta dulce craciunTimp de o zi, pe 5 decembrie, în faţa Bisericii Evanghelice de lângă parcul Primăriei Sebeş, începând cu ora 12.00, se va desfăşura Târgul de Crăciun. Aproximativ 30 de persoane pregătesc produse handmade care vor fi scoase pentru vânzare. Căsuţe de turtă dulce, şosete de lână, fulare, căciuli, veste, origami şi ornamente pentru bradul de Crăciun sunt doar câteva dintre obiectele pe care vizitatorii târgului le pot achiziţiona.

Atmosfera Crăciunului va fi creată la Sebeş, în acest sfârşit de săptămână, de târgul cu dulciuri şi ornamente pentru brad. Obiectele prezentate la vânzare sunt realizate de tineri de la diverse şcoli din Sebeş, de la clasa I până la a XII-a şi chiar studenţi. Cu banii pe care voluntarii acestei acţiuni îi vor strânge vor fi cumpărate cele necesare mai multor familii nevoiaşe din Sebeş, satele alăturate şi nu numai. Fiecare tânăr care participă la pregătirea produselor pentru acest târg are în vedere un cadou care va ajunge la câte un copil pentru a se bucura de sărbători.

Şi persoanele vârstnice vor avea în acest an o alinare de sărbători, cu ajutorul acestor tineri. Au fost pregătite 100 de căsuţe de turtă dulce care deja şi-au găsit cumpărători, o parte dintre aceştia fiind din străinătate.

Anul trecut, 50 de familii au avut sărbători fericite cu banii câştigaţi de voluntari la Târgul de Crăciun organizat de Biserica Evanghelică din Sebeş.

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137548



avatar Publicat de pe 2 Dec 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “JOI: Târgul de Crăciun la Sebeş. Din vânzarea ornamentelor de sărbători şi a altor obiecte, voluntarii vor oferi cadouri familiilor nevoiaşe”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei