|

JOI: Şedinţă la Consiliul Local Sebeş. Vezi proiectele de hotărâri de pe ordinea de zi

Consilierii locali din Sebeş se reunesc, joi, 31 ianuarie, în şedinţă ordinară, de la ora 16.00, cu 33 de puncte pe ordinea de zi. Printre acestea, se află amplasarea în subteran a echipamentelor şi reţelelor de telecomunicaţii, desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local CA ale şcolilor sau încetarea valabilităţii unor articole din două hotărâri de CL privind aprobarea situaţiilor deosebite în care se pot acorda ajutoare de urgenţă.

Vă prezentăm proiectul ordinii de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului privind măsurile metodologice, organizatorice, termenele şi circulaţia proiectelor de hotărâri.
 2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea dării în folosinţă gratuită de către SPAS Sebeş a unei părţi (25 mp) din mijlocul fix cu nr. iv. 11112, înscris în CF nr. 71215-C1 „Centru de îngrijire persoane cu handicap” Organizaţiei pentru Copii şi Adulţi cu Nevoi Speciale „Trebuie” Sebeş.
 3. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Programului activităţilor socio-culturale pe anul 2013 al Centrului de zi pentru persoane vârstnice Sebeş din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Sebeş.
 4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Planului de lucrări şi acţiuni de interes local pentru repartizarea orelor de muncă prevăzute a se efectua obligatoriu de către beneficiarii de ajutor social.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuţiei lunare de întreţinere la Căminul de Persoane Vârstnice Sebeş.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a trei loturi de teren în suprafaţă de 1 mp fiecare, aparţinând domeniului public al municipiului Sebeş.
 7. Proiect de hotărâre privind încetarea valabilităţii art. 1 al HCL nr. 324/2012 şi ale art. 1, lit. K HCL 289/2011 privind aprobarea situaţiilor deosebite în care se pot acorda ajutoare de urgenţă.
 8. Proiect de hotărâre privind amplasarea în subteran a echipamentelor şi reţelelor de telecomunicaţiii pe teritoriul municipiului Sebeş.
 9. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie ale Şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Sebeş.
 10. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local în comisiile de recepţie a lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente acestora.
 11. Proiect de hotărâre privind organizarea comisiilor pe domenii de activitate ale Consiliului Local al municipiului Sebeş.
 12. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 3 al HCL 172/2010 prin care s-a aprobat transferul către Consiliul Local al Municipiului Sebeş a managementului asistenţei medicale a Spitalului Municipal Sebeş şi au fost numiţi reprezentanţii Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al spitalului, hotărâre modificată prin HCL 211/2010 şi HCL 197/2012.
 13. Proiect de hotărâre privind acceptarea donaţiei terenului situat în Sebeş, str. A. Bena, în zona Magazinului „Kaufland”.
 14. Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului a unor străzi care au fost introduse în inventarul domeniului public al municipiului Sebeş în anul 2012.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii valabilităţii HCL 127/2000, referitoare la aprobarea PUG Municipiul Sebeş, modificată prin HCL 283/2011.
 16. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate personală.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui teren în suprafaţă de 7 mp, pentru comercializare produse alimentare, situat în incinta Liceului cu Program Sportiv Sebeş.
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ „Construire casă de vacanţă şi lac agrement”, Lancrăm, municipiul Sebeş, Târlaua Baie.
 19. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de modificare PUZ, aprobat prin HCL 159/2012 „Realizare Parc Fotovoltaic” Extravilan, municipiul Sebeş.
 20. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare a SVSU asupra imobilului „Garaje 4 încăperi 164,5 mp – Depozitelor, nr. 2 şi predarea către MAI prin ISU „Unirea” Alba.
 21. Proiect de hotărâre privind încheierea unui Act adiţional al Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii Serviciului Public de Salubrizare al municipiului Sebeş.

Punctele de la 22 la 24 cuprind informări, rapoarte privind activitatea asistenţilor personali pe semestrul II 2012 şi activitatea Ocolului Silvic Sebeş pe anul 2012 şi planul de activitate pe 2013, al SVSU pe semestrul II 2012 şi altele.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134364avatar Publicat de pe 30 Ian 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei