|

JOI: Expoziția de pictură „Colț de suflet”, a artistei Sanda Aurora Voicu, vernisată la Centrul Cultural „Lucian Blaga”

Joi, 3 octombrie 2013 la ora 17, în holul Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Colț de suflet”, expoziția personală a artistei Sanda Aurora Voicu. Expoziția va fi prezentată de artiștii plastici Ioana Raica din Alba Iulia și Dori Susan din Sebeș.

Sanda Aurora Voicu este originară din România și trăiește în Italia. În 1987, a avut prima expoziție personală cu picturi realizate într-o tehnica originală, prin folosirea vopselelor de mașini și avioane. De atunci a realizat peste 500 de tablouri, iar o bună parte din ele au fost donate în scopuri caritabile. Sanda Aurora Voicu s-a reîntors de curând din Italia și s-a alăturat campaniei „Din inimă pentru copii”, a pus în vânzare 20 de tablouri, iar banii adunați vor fi donați copiilor cu probleme.

În 1987 are prima expoziţie de tablouri lucrate într-o tehnică inedită, cu vopsele şi lacuri de maşini şi avioane. „Am studiat reacţiile chimice ale vopselelor şi am constatat că ele mă pot afecta doar pe mine, timp de 2-3 ore, dacă lucrez în spaţiu închis. Nimeni nu s-a întrebat de ce te doare capul după ce stai 5 ore într-un muzeu? Pentru că, în general, vopselele folosite de marii pictori sunt nocive şi peste sute de ani“, explică pictoriţa.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Alba și Centrul de Cultura Augustin Bena Alba în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Asociația Arttrad Valea Frumoasei din Sebeș.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137060avatar Publicat de pe 30 Sep 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei