|

Început de an şcolar 2016-2017, la Sebeş. Care este situaţia unităţilor de învăţământ

Scoala SebesPrimăria Sebeş transmite detalii despre situaţia unităţilor de învăţământ din oraş, înainte de începerea noului an şcolar. La două şcoli mai sunt necesare lucrări pentru autorizare.

Pentru deschiderea în bune condiţii a anului şcolar 2016/2017, Primăria Municipiului Sebeş a constituit o comisie pentru verificarea şi monitorizarea tuturor unităţilor şcolare din învăţământul preuniversitar local.

Spaţiile în care se desfăşoară activităţile didactice au autorizaţii de funcţionare şi sunt în măsură să ofere condiţii normale pentru derularea activităţilor de învăţământ.

Au fost efectuate lucrări de reparaţii curente, zugrăvit, igienizare, au fost verificate toate avizele necesare funcţionării instituţiilor de învăţământ preuniversitare din Sebeş. Au fost verificate, de asemenea, unităţile de alimentaţie publică amplasate în imediata vecinătate a unităţilor şcolare.

Au fost igienizate spaţiile destinate depozitării produselor lactate şi de panificaţie, precum şi cele pentru servirea mesei. Verificările au inclus şi situaţia aprovizionării cu combustibil pentru sezonul rece. S-a pus accent pe asigurarea pazei unităţilor de învăţământ, precum şi pe existenţa marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi pietonale din preajma acestora.

Şcoala Gimnazială Răhău este în curs de avizare în vederea branşării la reţeaua de apă stradală, conform solicitărilor înaintate către Apa CTTA SA Sucursala Sebeş. Şcoala “Silviu Cărpinişanu” necesită lucrări de faţadizare, însă acestea nu constituie un impediment în desfăşurarea activităţilor şcolare.

Vezi şi Peste 1700 de elevi din Alba încep noul an şcolar în clădiri neautorizate sanitar. LISTA unităţilor cu probleme din judeţ

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139930avatar Publicat de pe 10 Sep 2016. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei