|

UPDATE: Incendiu la o societate comercială din Răhău. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Pompierii din Sebeș au intervenit vineri dimineață, în jurul orei 05.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o șură de fân de la o societate comercială din localitatea Răhău.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, “garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată în data de 18.01.2013, la ora 5.06, să intervină în loc. Răhău pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şiră de fân. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sebeş. În incendiu au ars 500 baloţi de paie depozitaţi pe un teren viran din localitate. Pagubele produse se ridică la circa 5.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 5.000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”

Foto: Arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134304avatar Publicat de pe 18 Ian 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “UPDATE: Incendiu la o societate comercială din Răhău. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei