|

Încăierare între doi bărbaţi, pe drumul din zona târgului de animale de la Drâmbar. Au ajuns la spital, cu leziuni corporale

Doi bărbaţi din Alba Iulia şi Sebeş au intrat în vizorul poliţiştilor, după ce s-au încăierat pe drumul din apropierea târgului de animale de la Drâmbar. Unul dintre aceştia îl acuză pe celălalt că i-a furat suma de 5.100 de lei. Cei doi au ajuns la spital, cu leziuni corporale.

Sâmbătă, 2 iunie, la ora 13.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 40 de ani, din Sebeş, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 12.30 a fost agresat de către un cunoscut, agresiune în timpul căreia i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că reclamantul s-a deplasat cu un autoturism condus de B.I., de 54 de ani, din Sebeş, la târgul de animale din localitate Drâmbar, judeţul Alba.

La întoarcere, pe DJ 107C, în apropierea podului peste râul Ampoi, acesta   s-a întâlnit cu R.E., de 36 de ani, din Alba Iulia, care conducea un tractor. Cei doi s-au oprit şi între ei s-a produs un conflict datorat faptului că reclamantul îi datora o sumă de bani lui R.E., conflict în timpul căruia s-au lovit reciproc, cauzându-şi leziuni corporale. Cei doi s-au prezentat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Alba unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Bărbatul de 40 de ani, din Sebeş a reclamat faptul că, în timpul altercaţiei R.E. i-ar fi sustras suma de 5.100 de lei.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=94681avatar Publicat de pe 5 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei