|

Hoţi din Cluj şi Sibiu, prinşi la Sebeş, după ce au furat din supermarketul “Kaufland”. Cei şapte tineri s-au ales cu dosare penale

Două grupuri de hoţi din magazine au intrat în atenţia oamenilor legii, la Sebeş, după ce au fost reclamate furturi din supermarketul „Kaufland”. În cele două cazuri, suspecţii au încercat să fugă cu autoturisme şi marfa sustrasă, însă au fost prinşi de poliţişti.

Joi seara, la ora 21.00, o patrulă mixtă formată  din polițiști şi un jandarm a fost sesizată de către angajaţii unui supermarket din Sebeş, cu privire la faptul că s-a comis un furt. Poliţiştii i-au identificat pe M.M.L. (17 ani), din judeţul Cluj şi L.D.G. (21 de ani), I.I. (22 de ani) şi H.A.M. (22 de ani), toţi din judeţul Sibiu. Aceştia au sustras din magazin bunuri în valoare de 300 de lei, pe care le-au ascuns sub haine.

Cu ocazia controlului efectuat în autoturismul cu care se deplasau cei patru, au fost identificate alte bunuri alimentare şi nealimentare, în valoare de 500 de lei, care se pare că au fost sustrase din supermarketuri din alte localităţi. Faţă de aceştia au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Tot joi seara, la un interval de un sfert de oră, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către reprezentanţii aceluiaşi upermarket din Sebeş, cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute au furat bunuri din magazin, iar autorii au fugit cu un autoturism.

Un echipaj al Biroului Rutier Alba Iulia a reuşit să identifice şi să oprească, pe strada Regiment V Vânători din Alba Iulia, autoturismul cu care se deplasau suspecţii. Aceştia sunt S.I. (20 de ani), C.M.C. (29 de ani) şi B.M. (36 de ani), toţi din Cluj-Napoca, iar în autoturism au fost găsite bunuri cosmetice şi alimentare în valoare de 2.500 de lei. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că suspecţii au sustras din magazinul din Sebeş bunuri în valoare de 1.000 de lei, iar restul produselor au fost sustrase din alte trei supermarketuri din Cluj Napoca şi Turda.

Faţă de cei trei suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar poliţiştii continuă cercetările şi în vederea documentării întregii activităţi a acestora.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134373avatar Publicat de pe 1 Feb 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei