|

Hoţi de tablă, prinşi de poliţişti şi jandarmi, la Sebeş. Prejudiciile au fost recuperate

Trei bărbaţi şi un adolescent de 14 ani au fost identificaţi la Sebeş, în timp ce sustrăgeau tablă din două locaţii din oraş. Prejudiciile au fost recuperate, iar cei patru sunt cercetaţi pentru furt.

Joi, 8 martie, la ora 13.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au prins în flagrant pe V.C., de 28 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce, împreună cu un minor în vârstă de 14 ani, sustrăgeau coli de tablă metalică de pe acoperişul unei clădiri situată în incinta unei societăţi comerciale din Sebeş.

Prejudiciul, în valoare de 500 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite, iar cercetările sunt continuate faţă de suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

La ora 14.30, patrula mixtă de siguranţă publică compusă din poliţist şi jandarm, a prins în flagrant două persoane de sex masculin, în timp ce sustrăgeau de la o clădire aflată în incinta Stadionul Municipal Sebeş, burlane din tablă.

Faţă de N.F., de 57 de ani şi N.G., de 30 de ani, ambii din municipiul Sebeş, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=80197avatar Publicat de pe 9 Mar 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei