|

Hoţi de subansambluri metalice de pe şantierul de autostradă de la Tărtăria, prinşi la Geoagiu

Doi bărbaţi din Orăştie şi Hunedoara sunt suspecţi principali în cazul unui furt de subansambluri metalice de pe şantierul de amenajare a tronsonului de autostradă Sebeş – Orăştie, zona Tărtăria. Cei doi au fost prinşi de poliţişti la Geoagiu, în timp ce se deplasau cu un autoturism.

Marţi, la ora 4.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la comiterea unui furt de bunuri metalice, pe raza localităţii Tărtăria,  de pe tronsonul de autostradă Sebeş – Orăştie, aflat în construcţie, precizându-se că este posibil ca autorii să se deplaseze cu un autoturism către localitatea Geoagiu.

În cooperare cu jandarmii din cadrul Postului Geoagiu Băi, poliţiştii au reușit identificarea și oprirea în trafic, pe raza localității Geoagiu, a autovehiculului suspect.

La controlul efectuat, în autoturism au fost găsite mai multe subansambluri metalice și au fost identificați principalii suspecți, Vasile M. (37 ani), domiciliat în municipiul Orăştie şi Dumitru C. (33 ani), domiciliat în oraşul Geoagiu, iar în cauză polițiștii Postului de Poliție Săliștea continuă cercetările față de cei doi suspecți, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost estimat la 1.000 lei, iar bunurile sustrase și găsite în autoturism au fost recuperate în totalitate și predate părții vătămate.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133738avatar Publicat de pe 14 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei