|

Hoţ de biciclete cercetat de poliţiştii din Sebeş. A cauzat un prejudiciu de 2.500 de lei

pista-bicicleteUn tânăr de 18 ani din municipiul Hunedoara este cercetat de poliţiştii din Sebeş, după ce a furat opt biciclete, o parte din scări de bloc din oraş. Prejudiciul cauzat de acesta a fost estimat la 2.500 de lei.

Joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe B.M.C., de 18 ani, din municipiul Hunedoara, în legătură cu care există suspiciunea că este autorul mai multor furturi de biciclete de pe raza oraşului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada ianuarie-martie 2014, tânărul s-a aflat de mai multe ori pe raza municipiului Sebeş, împrejurare în care a sustras 8 biciclete (7 din scări de bloc şi una dintr-o parcare), a căror valoare totală a fost estimată de păgubiţi la 2.500 de lei.

Faţă de B.M.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138449avatar Publicat de pe 20 Iun 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei