|

Cercetat pentru furt de bijuterii din aur în valoare de peste 100.000 de lei din casa unei rude din Sebeş

Un bărbat din Sebeş este cercetat pentru furt, după ce a sustras, timp de o săptămână, bijuterii din aur din seiful unei rude din oraş. Valoarea totală a prejudiciului este de peste 100.000 lei şi acesta a fost recuperat în totalitate.

Duminică, 18 martie, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din Sebeş, cu privire la faptul că în perioada de 15.12.2011 – 17.03.2012 din locuinţa sa au fost sustrase 900 de grame de bijuterii din aur.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat faptul că din interiorul unui seif aflat în dormitorul locuinţei, care nu prezenta urme de forţare se reclama dispariţia mai multor inele, brăţări, lănţişoare şi pandantive din aur de 14 karate, bunuri în valoare de aproximativ 110.000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei, K.M.I., din Sebeş, rudă cu păgubitul, iar, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că acesta a sustras bijuteriile în urmă cu aproximativ o săptămână, folosind cheia seifului despre care ştia unde este ţinută de proprietar, după care le-a ascuns în locuinţa unei cunoştinţe.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitului.

Faţă de K.M.I. au fost întocmite actele premergătoare, cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=82170avatar Publicat de pe 19 Mar 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei