|

FOTO: Ziua Pământului, sărbătorită la Sebeș. Expoziție de desene și paradă de costume la Grădinița nr. 8

2 pozaDe Ziua Pământului la Sebeş, la Grădiniţa cu program normal nr. 8, a avut loc a VI-a ediţie a expoziţiei-concurs de creaţie plastică, “Daruri de ziua pământului”, unde au fost invitaţi să participe educatoare şi preşcolari din județul Alba şi judeţele limitrofe, şi de asemenea, şi alte unități de învățământ din ţară, cu care grădiniţa desfăşoară parteneriate educaţionale.

Expoziţia s-a deschis în 23 aprilie 2014 la ora 10.00, în prezenţa preşcolarilor şi a părinţilor, a educatoarelor din municipiul Sebeş, a elevilor şi cadrelor didactice de la şcoala coordonatoare, Şcoala Gimnazială “Mihail Kogălniceanu”, condusă de directoarea Adriana Boghici, a reprezentanţilor autorităţilor locale, în colaborare cu Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeş. Au fost expuse aproximativ 400 de lucrări inedite.

Elevii Şcolii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” au prezentat o paradă de costumaţii realizate din materiale refolosibile.

„Protejarea mediului înconjurător ne preocupă tot mai mult nu doar pe noi, adulţii, dar şi pe cei mici, care au înţeles de la educatoarele şi învăţătoarele lor cât de important este să ai grijă de mediul în care trăieşti”, au transmis organizatorii.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138199avatar Publicat de pe 24 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei