|

FOTO-VIDEO: Ziua Pământului la Sebeș. 100 de fire arbori şi 40 de butaşi de trandafiri, plantaţi în cartierul Mihail Kogălniceanu

„Ziua pământului” a fost sărbătorită la Sebeş, sâmbătă, unde Organizaţia PDL Sebeş a avut o acţiune de plantare de molizi şi trandafiri în cartierul Mihail Kogălniceanu. Începând cu ora 11.00, viceprimarul oraşului, Adrian Bogdan, candidatul PDL la Primărie pentru alegerile locale din iunie, Dorin Nistor, deputatul Clement Negruţ, împreună cu alţi aproximativ 30 de membri ai PDL Sebeş, echipaţi cu unelte agricole, hârleţe, găleţi cu apă, au împodobit un părculeţ din cartierul Mihail Kogălniceanu cu arbori şi trandafiri.

Cartierul Mihail Kogălniceanu are, de acum, un părculeţ mai frumos, mai verde. Acesta este rezultatul acţiunii Organizaţiei PDL Sebeş, care s-a ocupat sâmbătă de amenajarea unor speţii verzi din cartier şi înfrumuseţarea lor cu puieţi de arbori şi butaşi de trandafiri.

„Cu toate că vremea este puţin potrivnică, aceasta nu ne-a împiedicat să ne îndeplinim planul. Avem intenţia de a înfrumuseţa oraşul, ne-am mobilizat şi am plantat 100 de arbori, molizi, pentru că sunt mai rezistenţi şi 40 de fire de trandafiri. Am venit pentru că vrem să facem ceva în Sebeş”, a declarat Dorin Nistor, candidat la funcţia de primar al oraşului Sebeş.

„Acţiunea de azi este parte dintr-o serie de activităţi PDL. Aceasta a fost prilejuită de Ziua Pământului. Am plantat arborii şi trandafirii, pentru ca oamenii care locuiesc în acest cartier să aibă un spaţiu verde mai frumos, să le facă plăcere să se plimbe pe aici”, a precizat viceprimarul Adrian Bogdan.

[nggallery id=140]

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=84389avatar Publicat de pe 31 Mar 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

4 comentarii pentru “FOTO-VIDEO: Ziua Pământului la Sebeș. 100 de fire arbori şi 40 de butaşi de trandafiri, plantaţi în cartierul Mihail Kogălniceanu”

  1. Se pare ca intradevar Dorin Nistor va fi un primar responsabil, deja s-a apucat de treaba !

  2. Mugurel e un increzut ce s-a imbogatit cat a fost primar, Dancila e moale si nu prea are coloana vertebrala, Nistor pare a fi solutia pentru Sebes. Macar Nistor e in stare sa vorbeasca si cu oamenii normali. Plus ca asta pare baiat destept si va fi greu de prostit la contracte pe banii publici.

  3. nistor e baiat destept si avem nevoie de el la primarie sa aducem si no-i la sebes fonduri europene ca precedesorii primari sint zero barat la bani europeni!!!!!!

  4. citind comentariile de pe aici imi dau seama cat de limitata este mintea romanului.trecerea de la aspectul industrial post-decembrist la imaginea actuala a Sebesului s-a facut in primul mandat a lui Mugurel Sarbu.pacat ca s-a indepartat in timp de atributiuni, putea sa devina „fiul Sebesului” cu mandat pe viata.mi se pare jalnic sa alegem ca primar pe acest domn NISTOR si nu pe cineva care cunoaste cu adevarat problemele orasului,pe cineva care respira zilnic aerul poluat de la kRONO SPAN, asa cum facem noi.nu cred ca PDL o sa mai prinda primaria la Sebes.lumea e scarbita de politicieni si culori politice!!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei