|

FOTO-VIDEO: Peste 400 de dansatori au participat la a treia ediţie a concursului naţional de dans sportiv „Cupa Sebeşului”

dsc_7415Cea de-a treia ediție a concursului naţional de dans sportiv „Cupa Sebeşului” s-a desfăşurat sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 9.30, în Sala de Sport “Florin Fleşeriu” din localitate. La concurs au participat 195 de perechi, precum şi 77 de participante la categoria fete solo, de la 31 de cluburi din 27 de oraşe.

Clubul Sportiv “Samara” Sebeş, primul club din oraş afiliat la Federaţia Română de Dans Sportiv, și-a luat în serios misiunea asumată de a pune Sebeşul pe harta dansului din România, ca dovadă faptul că acest concurs a ajuns la cea de a treia ediție. Este un concurs important, fiecare concurent sau pereche obţinând puncte preţioase pentru clasamentele naţionale.

„Ne bucurăm că suntem aici alături de acești tineri minunați, de un juriu extraordinar. Vă mulțumim și ne bucurăm că sunteți la Sebeș la Cupa Sebeșului, un eveniment important pentru orașul nostru, un eveniment care ne așează într-un loc onorabil pe harta dansului sportiv în România și sunt convins că edițiile următoare vor fi și mai ample și mai frumoase și de mai mare anvergură”, a declarat primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor.

Sutele de dansatori au evoluat timp de aproape 12 ore sub privirile admirative ale publicului, care a umplut aproape la refuz Sala Sporturilor Florin Fleşeriu din Sebeş.

Haine și pantofi sport pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la cele mai mari branduri . Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii

“Avem la Sebeş copii şi tineri foarte talentaţi, care au obţinut rezultate deosebite în ultimii ani de zile. Acum doi ani am făcut primul pas, de a organiza o competiţie de dans la noi acasă, pentru ca oraşul nostru să fie cunoscut şi prin dans. Am pus Sebeşul pe harta dansului. De atunci continuăm, iar în timp Cupa Sebeșului va deveni un eveniment de referință pentru Sebeș și nu numai. Ne bucurăm de sprijinul total din partea primăriei, al consiliului local şi al Centrului Cultural “Lucian Blaga”, cărora le mulţumim. Oraşul nostru a avut parte, din nou, de un concurs de înaltă ţinută”, spune Elena Damian, preşedintele Clubului Sportiv “Samara”.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv “Samara” Sebeş, în parteneriat cu Primăria Sebeş, Consiliul Local Sebeş şi Centrul Cultural Lucian Blaga. Concursul face parte din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Dans Sportiv. Evenimentul s-a bucurat de un show dansuri standard oferit de Andrei Mangra și Elena Duicu, vicecampioni europeni la categoria Show Dance Latin, Professional Division.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140243avatar Publicat de pe 28 Noi 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei