|

FOTO-VIDEO: Maraton de concerte la „Zilele Municipiului Sebeș”. Anda Adam, Alex Mica, Guess Who și Smiley au cântat în cea de-a doua seară

Anda Adam, Alex Mica, Guess Who și Smiley au fost artiștii care au încheiat spectaculos cea de-a doua seara a „Zilelor Municipiului Sebeș”. Ca și în prima zi maestru de ceremonii a fost nimeni altul decât Liviu Vârciu. Mai bine de 8.000 de oameni s-au bucurat de o sâmbătă seara excepțională.

Centrul orașului Sebeș a răsunat sâmbătă seara pe cele mai noi hituri ale momentului. Unii dintre cei mai cunoscuți artiști din țară și-au făcut apariția în cea de-a doua seară a „Zilelor Municipiului Sebeș 2013”. Cetățenii au avut parte de peste trei ore de muzică și spectacol oferit de cunoscuții cântăreți.

Maratonul concertelor a început cu frumoasa Anda Adam și cei doi dansatori. Interpreta a încântat publicul mai bine de 40 de minute cu piese din repertoriul propriu dar și cu câteva melodii internaționale.

Nici Alex Mica nu s-a lăsat mai prejos și a făcut publicul că cânte de câteva ori alături de el cunoscuta sa melodie „Dalinda”.

Guess Who a reușit să ofere un concert live de excepție și să smulgă mii de aplauze din partea spectatorilor. „Onoare”, „Manifest” și multe alte piese au fost fredonate de artist lături de cei aflați ca spectacol.

Cel mai așteptat moment al serii și cel care a făcut ca publicul să explodeze a fost bineînțeles Smiley. Alături de trupa sa, îndrăgitul interpretul a oferit un adevărat show live.

Ca și în prima seră cel care a condimentat momentele dintre spectacole a fost Liviu Vârciu. Acesta nu a uitat să îi întrebe pe spectatori dacă îl plac pe „dușmanul” său nea Mărin ( n.r de la emisiuea „Serviți vă rog„).

Ultima zi a „Zilelor Municipiului Sebeș” este dedicată exclusiv iubitorilor de muzică populară.

 

Vă prezentăm programul de duminică:

Ora 16.00 Parada portului popular – Centrul orașului Sebeș

Ora 16.30 Fanfara din Petrești, Ansamblurile folclorice din zona Sebeşului, prezintă Cosmin Lupu – Scena 2, Parcul Primăriei

Scena 1, Casa de cultură, prezintă Rabă de la Cluj:

Ora 20.00 Tulnicăresele

Ora 20.15 Ansamblul Folcloric “Junii Sibiului”

Ora 21.15 Ioana Breda Morar, Ilie şi Giulia Medrea, Adina Hada

Ora 22.00 Dumitru Fărcaş

Ora 22.30 Angela Rusu

Ora 23.15 Aurel Tămaş


URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=136511avatar Publicat de pe 18 Aug 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO-VIDEO: Maraton de concerte la „Zilele Municipiului Sebeș”. Anda Adam, Alex Mica, Guess Who și Smiley au cântat în cea de-a doua seară”

  1. Bine ca nu a fost scena cu cativa metrii mai in fata ca le cadea un MARATON de tencuiala de pe scoala nr. 3 Era bine daca pica cand a fost Primarul pe scena pt ca a fost Dir acolo. Ne arde sa dam cu banii la mitici si scolile sunt vai de capul lor.Pacat ca se irosesc banii publici asa usor. RUSINE PRIMARIEI !!!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei