|

FOTO-VIDEO: Focul de artificii şi concertul lui Aurel Tămaş au încheiat cele trei zile de distracţie de la Sebeş

Ziua de duminică a adus sebeşenilor, o zi închinată folclorului românesc. Pe scena din faţa Casei de Cultură din Sebeş au urcat nume importante din muzica românească. Prezentaţi de amuzantul Rabă, soliştii s-au descurcat excepţional pe scenă, fiind ovaţionaţi de spectatorii prezenţi.

Seara a fost deschisă de tulnicărese, pentru ca mai apoi Ansamblul Folcloric „Junii Sibiului” să-i încânte pe spectatorii prezenţi. Odată cu lăsarea serii nume importante din foclor şi din muzica etno au păşit în faţa celor prezenţi.

Ioana Breda Morar, Ilie şi Giulia Medrea, dar şi Adina Hada au oferit momente de folclor autentic.  Taragotistul Dumitru Fărcaş i-a purtat pe cei prezenţi pe toate zonele folclorice cu cântecele sale, acesta a recitat o poezie, a cântat şi cu vocea, iar la final a fost aplaudat la scenă deschisă de publicul spectator.

Solista de muzică etno, Angela Rusu a stârnit forfota în rândul spectatorilor, aceştia au jucat şi au cântat alături de artistă piese precum „Toate şogoriţele” sau „Doi ochi negri „.  Imediat după recitalul oferit de Angela Rusu pe scenă a urcat Aurel Tămaş însoţit de excelenta lui formaţie, care a cântat piesa „Ciocârlia” într-un mod senzaţional. Show-ul lui Tămaş nu mai are nevoie de nici o prezentare, acesta a ajuns la sufletul sebeşenilor graţie melodiilor care l-au făcut celebru în lumea muzicii. Aici putem aminti, „Floare de Mălin”, „Viaţă trecătoare” sau „Când eram mai mic”.  Recitalul lui Aurel Tămaş a fost întrerupt de un superb foc de artificii pentru ca mai apoi acesta să mai cânte până după ora 1.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=136741avatar Publicat de pe 19 Aug 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO-VIDEO: Focul de artificii şi concertul lui Aurel Tămaş au încheiat cele trei zile de distracţie de la Sebeş”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei