|

FOTO: Vârstnicii, sărbătoriţi la Sebeş. Evenimente organizate de primărie, de Ziua Persoanelor Vârstnice

1Primăria Municipiului Sebeş a organizat o serie de evenimente dedicate locuitorilor, cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.

Joi, 29 septembrie 2016, au fost sărbătorite persoanele care frecventează Centrul de Zi pentru Vârstnici, împreună cu Serviciul Public de Asistenţă Socială, coordonatorul centrului. La recepţia oferită au participat circa 100 de persoane vârstnice. Un moment inedit a fost marcat de prezenţa lui Gheorghe Gafton, cetăţean centenar al municipiului Sebeş, care a însufleţit întreaga asistenţă şi care a transmis un mesaj plin de optimism.

Vineri, 30 septembrie 2016, primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul municipiului, Adrian Bogdan, au participat la sediul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sebeş, la programul pregătit de administratorii căminului, în parteneriat cu primăria, pentru beneficiarii acestui aşezământ.

Tot vineri, 30 septembrie 2016, începând cu ora 18.00, în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga”, Primăria Municipiului Sebeş a premiat 26 de cupluri care aniversează nunta de aur, în cursul acestui an. Evenimentul s-a numit simbolic „O crizantemă pentru vârsta a treia”, iar nota dominantă a fost eleganţa şi preţuirea pentru valorile familiei.

Primăria Municipiului Sebeş adresează tuturor vârstnicilor care ne fac onoarea de a fi cetăţenii noştri, calde urări de sănătate, viaţă lungă şi liniştită alături de cei dragi. La mulţi ani!

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140017avatar Publicat de pe 1 Oct 2016. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei