|

FOTO: Un bărbat din Sebeş riscă dosar penal după ce jandarmii l-au prins în timp ce fura o uşă metalică. A vrut să o vândă la fier vechi

1Alertaţi de un grup de copii, jandarmii au intervenit marţi seara, la ora 19.25, în cartierul Lucian Blaga din municipiul Sebeş deoarece exista suspiciunea că o persoană a sustras un bun public. Este vorba de uşa unui gard împrejmuitor confecţionat de administraţia locală în jurul unei ghene de gunoi pentru a împiedica împrăştierea resturilor menajere.

Pe baza informaţiilor oferite de copii, echipajul de jandarmerie a acţionat pentru prinderea suspectului de furt. În scurt timp, la câteva străzi distanţă, a fost observat un bărbat care fugea cu obiectul sustras.

Acesta a fost avertizat să se oprească, moment în care şi-a abandonat încărcătura şi a încercat să se facă nevăzut printre blocuri. A fost urmărit de jandarmi şi prins după câteva zeci de metri.

Identificat ca fiind C.S. (59 de ani), cu domiciliul în Sebeş, acesta a spus jandarmilor că a sustras respectiva uşă metalică deoarece dorea să o valorifice în interes personal la un centru de colectare a fierului vechi.

În cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139562avatar Publicat de pe 16 Mar 2016. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei