|

FOTO: Prima ediție a concursului „Miss Zilele Sebeșului” a fost câștigată de o tânără de Teiuș. Daniela Marian a impresionat cu frumusețea și inteligența sa

O tânără din Teiuș este câștigătoarea primei ediții a concursului de frumusețe„Miss Zilele Sebeșului 2013”. Daniela Marian, frumoasa care a pus mâna pe titlul râvnit de alte șase concurente a impresionat juriul atât cu frumusețea sa cât și cu dezinvoltura și cunoștințele ei despre orașul natal. Pe locul al doilea s-a clasat Daniela Victoria Bic din Sebeș iar pe locul al treilea Claudia Dabișa din Alba Iulia.

Aflat la prima ediție, concursul „Miss Zilele Sebeșului” a reunit șapte tinere venite din mai multe orașe ale județului care au dorit să demonstreze că pe lângă frumusețea nativă se pricep foarte bine și în promovarea orașul din care provin.

Din păcate doar una a putut fi desemnată câștigătoare iar aceea a fost Daniela Marian, o tânătă roșcată cu ochii albaștrii născută în anul 1993 din Teiuș. Daniela este studentă și se poate mândrii cu dimensiuni de adevărat mode. Are o înălțime de 1.72 cm și 55 de kg. Teiușanca este pasionată de dans iar culoarea sa preferată este verde. Aceasta este și câștigătoarea de anul trecut al concursului „Miss Turism Alba”.

Pe locul secund s-a clasat o brunetă din Sebeș. Daniela Victoria Bic, are o înălțime de 1,67 cm, ochii căpriu iar culoarea sa preferată este corai.

Locul trei la prima ediție a „Miss Zilele Sebeșului” a fost ocupat de o tânătă din Alba Iulia. Este vorba despre Claudia Dabișa o blondă de 23 de ani care este pasionată de înnot.

Probele prin care au trecut cele 7 concurente nu au fost tocmai ușoare. Pe lângă faptul că au trebuit să se prezinte acestea au avut de demonstrat că își cunosc orașul natal și au încercat să convingă sutele de spectatori că merită îl viziteze. Și dacă tot a fost un concurs de miss nu putea lipsi cea mai importantă probă și anume cea a costumelor de baie. Fetele au defilat, în costume de baie, pe scena amplasată lângă parcul din fața primăriei, în încercarea de a demonstra că într-adevăr sunt demne de un concurs de miss și nu foarte multe defecte.

Momentele dintre probe au fost animate de micuții dansatori de la școala de dans din Sebeș, Fantasy Dance, coordonați de Ema Șalapi și de albaiulianul Paul Tomuș care a încântat spectatorii cu vocea sa minunată.

Pe lângă cele trei câștigătoare care u fost premiate în bani, la concurs au mai participat și : Roxana Emilia Luca din Alba Iulia, Diana Potuț din Alba Iulia, Mădălina Bar de asemenea din Alba Iulia și Adina Petruse din Cugir. Toate fetele au primit diplome de participare.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=136175avatar Publicat de pe 18 Aug 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei