|

FOTO: Peste 300 de copii şi tineri au alergat şi au pedalat pe un traseu de doi kilometri la Maratonul Sănătăţii

maraton sebes1Sâmbătă, la ora 12.00, în Parcul Arini din Sebeş a fost dat startul în cadrul evenimentului Maratonul Sănătăţii, la care au participat peste 300 de copii, tineri şi adulţi. Aceştia au alergat, au mers pe role sau au urmat un maraton pe biciclete pe un traseu de aproximativ doi kilometri.

Evenimentul Maratonul Sănătăţii a generat o explozie de energie, entuziasm, zâmbete, mişcare şi un număr de 330 de participanţi înscrişi. În jurul orei 9.00, pe fondul nerăbdării, participanţii doritori s-au prezentat la Baza Sportivă, din Arini, pentru înscrieri. La ora 12.00, a fost dat startul maratonului de alergare, urmat fiind de maratonul de role şi de cel de biciclete, pe un traseu de aproximativ doi kilometri, de la intrare în Arini, până la Baza Sportivă, antrenând toţi cei 330 de participanţi într-o cursă energică. La final, s-a derulat maratonul de biciclete, pe un traseu surpriză pe străzile Municipiului Sebeş, cu plecarea din Parcul Arini, continuând pe Dorin Pavel, Sava Henţia, Centru şi întoarcere pe Dorin Pavel înapoi la start, care a generat un adevărat surplus de adrenalină. Evenimentul s-a încheiat cu festivitatea de premiere şi tombola cu cele trei super-extrageri, în cadrul cărora toţi participanţii au fost premiaţi şi au primit o diplomă de participare devenind campioni ai sănătăţii. Fericirea copiilor, surplusul de mişcare fizică, emoţia, adrenalina şi împlinirea care a amprentat feţele tuturor câştigătorilor sunt elementele definitorii ale Maratonului Sănătăţii, ediţia 2014, transmit organizatorii.

Maratonul Sănătăţii reprezintă un proiect ce îmbină armonios rolele, alergarea şi bicicleta, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă, începând cu vârsta de 7 ani. A fost organizat de AnaMaria Jurju şi Dana Băcilă, studente ale Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeş.

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138429avatar Publicat de pe 9 Iun 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Peste 300 de copii şi tineri au alergat şi au pedalat pe un traseu de doi kilometri la Maratonul Sănătăţii”

 1. Unui poluator sadic

  Dupa ce ne polueaza
  De ne imbolnavim cu totii
  Aflam ca organizeaza
  In Arini…Crosul sanatatii.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei