|

FOTO: Peste 120 de copii au participat la „Școala de vară 2015” din Sebeș. Ateliere, spectacol și expoziție

11870926_1093703110658124_6664076334822009896_nÎn perioada 13 iulie – 18 august, la Sebeș s-a derulat proiectul „Școala de vară 2015”. În cadrul acestuia, peste 120 de copii au participat la 15 ateliere structurate pe diferite domenii de activitate.

Proiectul a fost inițiat de Asociația „Sunetul muzicii” și Liceul cu Program Sportiv Sebeș, în parteneriat cu Școala Gimnazială Petrești, Școala Gimnazială nr. 2 și Asociația „Clubul Sportiv Sebeș 2014”.

Potrivit organiaztorilor, cel mai mare câştig al acestui proiect este acela că a fost gratuit, iar profesorii au făcut voluntariat și astfel, un număr de 123 de copii au participat la 15 ateliere structurate pe diferite domenii de activitate. A fost o şcoală în care s-a încercat relaţionarea unii cu alţii, profesori cu elevi, profesori – părinţi, comunitate şcolară cu comunitatea în ansamblu, făcând lucruri frumoase, utile, creative şi recreative.

Profesorii care au participat voluntar la acest proiect au fost următorii: prof. Ana Adriana Frǎţilǎ, prof. dr. Liana Miclǎuş, prof. Cornelia Cosma, prof. înv. primar Georgeta Tărîţă, prof. înv. primar Mara Hermina Tomuş, prof. înv. primar Maria Boroica, prof. înv. primar Eugenia Cibu, prof. Ana Dragomir, prof. Adriana Elena Boghici, prof. Verona Maria Onofrei, prof. Maria Cibu, prof. dr. Lacrima Johanna Bǎdescu, prof. Cristina Bădescu, învǎţǎtor Violeta Mariana Bota, învǎţǎtor Claudia Regina Duca, prof. Gheorghe Dǎrǎmuş, prof. Iosub Nick, lt.col. (rez) Petru Fǎgǎraş, Asociația „Sunetul muzicii” – prof. Gheorghe Dumitriu și Radu Roncea.

Clubul Sportiv Sebeș 2014 a coordonat acest proiect la antrenamentele de handbal – două pe săptămână și fotbal – 3 antrenamente pe săptămână, în mod gratuit timp de 5 săptămâni, cu aproximativ 60 de copii din Sebeș, Petrești și Lancrăm, copii legitimați la „C.S. Sebeș 2014”, LPS Sebeș și mulți copii nelegitimați. Deși în competiții vor fi adversari, în „Școala de vară 2015”, copii au demonstrat că rivalitatea trebuie să existe doar pe terenurile de sport. Au fost antrenați la Handbal de către instructor Păunescu Alin Iftimie, la fotbal de prof. Daniel Lăcătus și prof. Gheorghe Medrea, ajutați de către Șerb Adrian.

„Școala de vară 2015” s-a încheiat în 18 august, cu un spectacol și o expoziție, la care au participat din partea Inspectoratului Școlar Județean Alba, inspectorul general Marcela Dărămuș și inspectorul școlar Adriana Elena Boghici.

În încheierea festivității au fost dăruite diplome tuturor copiilor participanți la „Școala de vară 2015”.

Foto: facebook

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139318avatar Publicat de pe 20 Aug 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei