|

FOTO: Partea nelăudată a „Orașului Mercedes”. Case în paragină, drumuri neasfaltate și mizerie. Imagini „cu dedicație pentru mincinoși”

13113024_10154902250509460_4651886890855699182_oFabrici lăsate în paragină, străzi neasfaltate, case gata să cadă, cărămizi desprinse de pe monumente. Asta este imaginea „orașului Mercedes” văzută prin ochii unui sebeșan probabil sătul de promisiunile neonorate din campaniile electorale. Imaginile au fost o postate pe o rețea de socializare cu mesajul: „Cu dedicație pentru mincinoși”.

Administrația locală din Sebeș se laudă, de câte ori are posibilitatea, cu numeroasele investiții din oraș, cu multinaționalele ce au deschis mii de locuri de muncă. Se pare totuși că s-a uitat că Sebeșul este un oraș pentru oameni nu doar pentru fabrici.

Imagini cu partea nelăudată a orașului au fost publicate de un cetățean al orașului pe o rețea de socializare. Se văd străzile neîngrijite, monumente gata să pice, gunoaie și gropi în asfalt.

 

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139673avatar Publicat de pe 16 Mai 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei