|

FOTO: Început de an școlar la Sebeș. Primăria va premia elevii şi cadrele didactice cu rezultate meritorii la concursurile şi olimpiadele şcolare

dorin-nistor-colegiul-blagaAnul școlar a început cu emoție și pentru elevii din Sebeș care au pășit din nou în sălile de clasă. Cu ocazia unui nou început, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor le transmite elevilor și cadrelor didactice mesajul un mesaj de susținere de de încurajare. 

„Îmi revine onoarea şi plăcerea de a vă transmite mesajul meu de susţinere şi de a vă asigura că Primăria Municipiului Sebeş este partenerul dumneavoastră necondiţionat la acest nou început de drum, în universul şcolii. Sprijinirea instituţiilor de învăţământ, care au o frumoasă tradiţie în burgul sebeşan, este pentru mine o misiune de credinţă.

Dobândirea unei baze de cunoştinţe generale solide, înţelegerea diversităţii umane şi culturale, încurajarea dezvoltării personale, sunt valori pe care noi, adulţii de astăzi, le-am dobândit graţie actului educaţional de calitate de care am beneficiat. Tocmai de aceea veţi regăsi în mine, stimaţi profesori, un susţinător şi un militant pentru aprecierea la justa valoare şi pentru redarea demnităţii profesiei de dascăl.

Îmi amintesc cu nostalgie anii de şcoală, anii în care am strâns cele mai frumoase amintiri şi prietenii, iar imaginea profesorilor care ne-au îndrumat generaţia o păstrez cu recunoştinţă.

Nu aş vrea să închei înainte de a veni cu o propunere care să vă stimuleze spiritul de competiţie:

Primăria Municipiului Sebeş va premia elevii şi cadrele didactice care vor obţine rezultate meritorii la concursurile şi olimpiadele şcolare. Este un proiect la care am lucrat alături de domnul profesor Nicolae Moga şi pe care eu îl voi susţine.
Fie că păşiţi în clasa pregătitoare, fie că sunteţi deja familiarizaţi cu şcoala, vreau să strecor un gând în ghiozdanul vostru: prin studiu, prin eforturile voastre veţi progresa în viaţă şi veţi avea parte de împliniri, răsplătind astfel munca profesorilor şi încrederea părinţilor care vă însoţesc pe acest drum”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139935avatar Publicat de pe 12 Sep 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei