|

FOTO: Festivalul de Muzică Ușoară și Folk „Universul Copilăriei” la Sebeș. S-au întrecut în interpretarea pieselor, peste 40 de elevi din Alba și alte orașe ale țării

DSC03082Prima ediție a Festivalului de Muzică Ușoară și Folk „Universul Copilăriei” a debutat sâmbătă, pe scena Casei de Cultură „Lucian Blaga” din Sebeș.
Au participat peste 40 de elevi de la Palatul Copiilor din Râmnicu Vâlcea, prof. Mănescu Valentina, Palatul Copiilor din Sibiu, prof. Vecsei Daniel, Botoroagă Claudiu, Clubul Copiilor Victoria, prof. Avram Alin, Halmagiu Mihai, Palatul Copiilor din Alba Iulia, prof. Daniel Avram, din Ocna Mureș și Sebeș (prof. Corpodean Corina).
Prin organizarea acestui concurs s-a dorit descoperirea de noi talente și stimularea acestora în domeniul interpretării muzicii ușoare și folk.
La evenimentul de la Sebeș a fost prezent și primarul Alexandru Dăncilă, care a încurajat acest tip de eveniment, iar directorul Centrului Cultural „Lucian Blaga”, prof. Constantin Șalapi a fost un sprijin deosebit în organizare.
Juriul primei ediții a Festivalului de Muzică Ușoară și Folk „Universul Copilăriei a fost format din: inspector general adj. Narcisa Bucurestean, prof. Daniela Rus și directorul adj.Feraru Stelian de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.
Concursul s-a derulat pe doua sectiuni: muzica usoara si muzica folk.
S-au oferit diplome tuturor participantilo,r iar cei mai buni dintre ei au primit și premii în bani. Jurizarea s-a facut pe categorii de vârstă. Printre câștigătorii primei ediții se numără:
Muzica ușoară solo– Locul I
Radu Gabriela (cls. I-II Sibiu)
Blaga Rebeca  (cls. III-IV Sebeș)
Simionescu Dominique(cls. VII-VIII Sibiu)
Folk solo- Locul I
Hanț Ruben( cls. III-IV Sibiu)
Vescei Daniel (cls.V-VI Sibiu)
Les Carmen( cls. VII-VIII Alba Iulia)
Gosa Serban( cls. IX-X Alba Iulia)
Les Damaris (cls XI-XII Alba Iulia)
Grupuri Folk- Locul I
H2( Hanț Ruben și Hanț Debora- Sibiu)
Noi trei (Sebeș)
Calioppe(Râmnicu Vâlcea)

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139163avatar Publicat de pe 14 Iun 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei