|

FOTO: Eveniment caritabil pentru secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș. 27.000 de lei vor fi donați pentru aparatură medicală

16923469_1483952621637183_1115200677_nClubul Rotary Sebeș a organizat, în data de 17 februarie, un eveniment de caritate cu scopul strângerii de fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale a secției de Pediatrie din Spitalul Municipal Sebeș. Cu ocazia balului s-a reușit strângerea a 27.000 de lei care vor fi cheltuiți pentru achiziționarea de aparatură medicală, un transiluminator venos de ultimă generație, pentru Secția de Pediatrie al Spitalului Municipal Sebeș.

La acest eveniment au participat peste 200 de persoane din mediul de afaceri, care și-au dedicat timpul lor pentru a ajuta la susținerea comunității în care trăiesc.

16935575_1483952584970520_590638776_oOrganizatorii au pregătit pentru participanți momente artistice deosebite. Seara a început în pași de dans alături de Trupa de Dansuri Sasești din Sebeș, coordonată de doamna Ana Maria Dahinten.

Evenimentul a continuat cu un spectacol tradițional de excepție prezentat de Ansamblul Stejarul din Sebeșel, condus de către domnul Ioan Sas. Pentru o îmbinare perfectă a momentelor, Clubul de Dans Sportiv Fantasy Dance Sebeș, coordonat de Ema Șalapi, a încântat privirile spectatorilor.

Surpriza serii a fost prezența lui Tudor Furdui Iancu, fiul celebrului cântareț de muzică populară Furdui Iancu, care a încântat publicul cu vocea lui extraordinară. Seara s-a încheiat alături de Scutierii de Muhlbach, care au oferit un spectacol medieval de neuitat.

În urma acestui eveniment s-a realizat un venit net de 27.000 de lei care vor fi cheltuiți pentru achiziționarea de aparatură medicală, un transiluminator venos de ultimă generație, pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140353avatar Publicat de pe 23 Feb 2017. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei