|

FOTO: Echipa din Abrud, câştigătoare la faza județeană a concursului profesional al serviciilor pentru situaţii de urgenţă. Vezi lista premianților

Joi, 14 iunie, la Sebeş s-a desfăşurat faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. Probele au început de la ora 10.00, la Stadionul „Arini” din Sebeş. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba.

Concurenţii au susţinut 3 probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4×100 m şi dispozitivul de intervenţie. Aceste concursuri au avut obiective dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La concurs au participat 11 echipaje ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din localităţiile: Şebeş, Abrud, Ocna Mureş, Teiuş, Cugir, Zlatna, Ciugud, Stremţ, Bucium, Cîmpeni şi Cîlnic.

Câștigătorii concursului sunt: Premiul I – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud; Premiul II – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Zlatna; Premiul III – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bucium. Diploma Fair Play a fost acordată Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș. Premianții au primit hidrofoare, stingătoare, furtunuri, drujbe, dar și cupe și diplome, oferite de Consiliul Județean.

„Dorim să felicităm echipajele participante pentru modul exemplar în care s-au pregătit şi de sportivitatea de care au dat dovadă pe tot parcursul desfăşurării probelor concursului”, au transmis organizatorii concursului.

FOTO: Vali CIONTEA

[nggallery id=356]

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=96046avatar Publicat de pe 14 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei