|

FOTO: Dorin Nistor și PDL Sebeș au traversat orașul într-un „marș de mulțumire” pentru cei care i-au votat la alegerile locale

Cu toate că, la alegerile locale, Dorin Nistor nu a câștigat Primăria Sebeș (obținând cu 137 de voturi mai puțin decât candidatul USL, Alexandru Dăncilă), acesta, împreună cu organizația PDL Sebeș, au făcut, marți seara, începând cu ora 19.00, un marș de mulțumire pentru cei peste 5.000 de cetățeni care i-au votat duminică. Astfel, într-o coloană de aproximativ 30 de mașini, 150 de membri PDL au străbătut străzile din Sebeș, Petrești și Lancrăm, pentru ca toți cei care au pus ștampila de vot pe căsuța PDL din buletin să audă mesajul lor de mulțumire.

Manifestația a durat aproximativ o oră și jumătate, timp în care democrat-liberalii din Sebeș, echipați cu drapelul României și cu steaguri PDL, au difuzat, printr-o portavoce, mesajul: „Dorin Nistor și PDL Sebeș mulțumește tuturor celor care i-au votat pentru votul acordat”.

PDL Sebeș a obținut, în urma numărării voturilor, 8 locuri în Consiliul Local, situându-se la egalitate cu numărul de consilieri ai USL.

[nggallery id=347]

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=95982avatar Publicat de pe 13 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “FOTO: Dorin Nistor și PDL Sebeș au traversat orașul într-un „marș de mulțumire” pentru cei care i-au votat la alegerile locale”

  1. Felicitari pentru atitudine!

  2. Felicitari. Eu tot pe d-voastra va consider primarul castigator. Va rog sa continuati ceea ce ati inceput. Sebesul este cu d-voastra.

  3. ati trecut milimetric pe langa situatia de a avea mafia la primaria Sebesului !!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei