|

FOTO: Copiii de la clubul de dans sportiv ”Fantasy Dance” din Sebeș au cucerit primele locuri ale podiumului la Concursul Internațional de la Brașov

PodiumCele opt perechi de copii și două fetițe de la clubul de dans sportiv ”Fantasy Dance” din Sebeș s-au întors acasă de la concursul internaţional de la Brașov cu premii pentru primele locuri ocupate pe podium.

În perioada 19-21 septembrie, la Brașov a avut loc cea de-a IV-a ediție a Concursului Internațional de Dans ”Transylvanian Grand Prix”. Această competiție a reunit pe ringul de dans 2.000 de sportivi de 40 de țări, 55 de arbitri internaționali și 20 de arbitri din România.

Sportivii clubului „Fantasy Dance”, după ce au participat la numeroase concursuri de dans naționale, au reuşit, la prima participare la o competiție internațională, să se claseze pe podium la trei dintre categoriile la care au participat.

De asemenea, colegii lor nu s-au lăsat mai prejos și i-au urmat îndeaproape, reușind astfel să ocupe unele dintre cele mai bune locuri în finale.

Premiile obținute de dansatori:

Locul 2: Antonia Sora – categoria fete solo, 10-11 ani
Locul 3: Andrei Cotruș & Oriana Trif – categoria pre-competițional, 12-15 ani
Locul 3: Marius Henegar &  Antonia Avădani – categoria hobby, 10-11 ani
Locul 4:  Paul Elida&  Bianca Albu – clasa E, 12-15 ani
Locul 4:  Ștefan Neamțu &  Bianca Bardan – categoria pre-competițional 12-15 ani
Locul 6:  Darius Dogar &  Natalia Cotruș – clasa E, 10-11 ani
Locul 16: Oana Hodor- categoria fete solo, 8-9 ani
Locul17:  Rareș Huzu &  Alexia Popescu – clasa hobby, 8-9 ani
Locul 23: Șerban Dragomir &  Laura Cristea, clasa E, 12-15 ani
Locul 24: Dragoș Maniu &  Rebeca Blaga – clasa hobby, 10-11 ani

„Îi felicit pe câștigători, iar rezultatele obținute sunt pe măsura muncii depuse. Copiii merită din plin toată admirația mea, mai ales ca au îndurat cu stoicism pregătirea intensă din timpul cantonamentelor de peste vară. Am reușit să ne clasăm în finală la toate categoriile la care am participat. Pentru un concurs de o asemenea anvergură, rezultatele sunt excelente! Sunt foarte mulțumită de prestația copiilor. S-au descurcat excepțional făcând față cu brio oboselii acumulate și trezitului la ora 4 dimineața.

Felicit de asemenea, părinții care sunt alături de ei și îi susțin necondiționat în toate deplasările noastre. Ne vom continua activitatea competițională internă weekend-ul viitor la Concursurile Naționale de la Vâlcea și Oradea, de unde sperăm să venim încărcați de medalii și cupe”, a declarat Ema Șalapi, antrenor „Fantasy Dance” Sebeș.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138626avatar Publicat de pe 25 Sep 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei