|

FOTO: Concursul de igienă, sănătate și prim ajutor ”Mugurii Crucii Roșii”, pentru copiii preșcolari, la Sebeș. CLASAMENTUL

FullSizeRender_1Peste 20 de copii, de la opt grădiniţe din zona Sebeş au participat joi la concursul de igienă, sănătate şi prim ajutor „Mugurii Crucii Roşii”, aflat la a 8-a ediţie.

Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, în scopul formării deprinderilor de igienă personală şi însușirii cunoștințelor privind educația pentru sănătate.

Igiena și educaţia pentru sănătate reprezintă un obiectiv de bază al Crucii Roşii, dovadă fiind nenumăratele campanii de promovare a sănătăţii şi a unui stil de viaţă sănătos derulate în şcoala românească, atât prin concursul Mugurii Crucii Roşii cât şi prin Sanitarii Pricepuţi, în judeţul Alba.

În cadrul concursului, copiii au parcurs cele trei probe: au răspuns la întrebări cu conţinut de igienă personală şi noţiuni de sănătate, au recitat poezii, au interpretat cântece şi au spus ghicitori şi au realizat desene pe teme de sănătate.

În urma analizei juriului, a rezultat următorul clasament:

Locul 1: Grădiniţa nr. 2 Sebeş

Locul 2: Grădiniţa nr. 4 Sebeş

Locul 3: Grădiniţa Sebeşel

Echipajele celor opt grădiniţe au dat dovadă de implicare, pricepere şi dăruire în cadrul acestui concurs. Toţi copiii au primit diplome şi premii, asigurate de către organizatori.

Concursul a fost organizat de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Grădiniţa cu Program Normal Nr. 4 Sebeş, reprezentată de educatoarele Maria Cibu şi Delia Crişan.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139112avatar Publicat de pe 15 Mai 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei