|

FOTO: „Bun venit, vacanță!”. Zeci de copii au participat la un concurs de desen pe asfalt, organizat de Parohia Ortodoxă Petreşti I

13600017_1023808507701034_4003442686307278004_nZeci de copii din Petreşti au participat în weekend la un concurs de desene pe asfalt – „Bun venit, vacanță!”. Iniţiativa a aparţinut Parohiei Ortodoxe Petrești I din Protopopiatul Sebeș.

Inițiat de preotul paroh Marius Slevaș , concursul s-a adresat în special copiilor între 4-12 ani, care au participat pe tot parcursul anului școlar la cursurile de pictură din cadrul Centrului Educațional, coordonate de Marcela Luschnig.

La finalul activității, toți copiii au fost răsplătiți cu dulciuri, tort și băuturi răcoritoare.

Această acțiune a ajuns la a doua ediție și se înscrie într-un proiect mai amplu care se va desfășura sub genericul „Decupaje de vacanță”.

Proiectul are ca scop petrecerea timpului liber într-un cadru organizat, în special în natură, departe de internet și televizor.

„Activitățile de la Centrul Educațional Petrești se desfășoară în cadrul Anului omagial al educației religioase a tineretului ortodox, inițiat de Patriarhia Română.

13516275_1023808387701046_3688353449383512122_n„Obiectivele pe care ni le-am propus sunt formarea spirituală a copiilor și a tinerilor, cultivarea prieteniei, a iubirii și a respectului față de aproapele nostru, precum și ajutorarea oamenilor nevoiași.

Proiectele vor continua pe parcursul întregii vacanțe de vară și ne dorim să fie o alternativă la programul monoton și sedentar al copiilor noștri care petrec foarte multe ore în fața calculatorului. Ne propunem, în continuare, să dezvoltăm programe noi, interactive, care să ducă la dezvoltarea armonioasă a noilor generații atât în societate, cât și în biserică”, a declarat părintele Marius Slevaș, pr. paroh la Parohia Petrești I.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139702avatar Publicat de pe 4 Iul 2016. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei