|

FOTO: Bobocii Liceului Tehnologic Sebeș au fost „Black & White”. Mihaela Ștefan și Andrei Pascu, MISS și MISTER Boboc

received_1323976937635591Liceul Tehnologic Sebeș a organizat vineri, 4 noiembrie, o nouă ediţie a Balului Bobocilor, eveniment găzduit, ca în fiecare an, de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Având ca temă „Black & White”, ca simbol al tandemului perfect, al armoniei, balul a reunit pe scenă 16 concurenţi care au trecut prin mai multe probe de „foc”: prezentare, dicţie, cultură generală, declaraţie de dragoste și talent.

La final, Miss Boboc a fost desemnată Mihaela Ștefan, iar Mister Boboc – Andrei Pascu.

A devenit deja o tradiţie ca, alături de bobocii liceului, să fie prezenţi și membrii ansamblului de dansuri populare din Şpring „Fântânița de piatră”, precum și copiii Clubului Fantasy Dance, îndrumați de prof. Ema Șalapi.

Spectacolul a fost pus în scenă de o echipă coordonată de consilierul educativ, prof. Suciu Mihaela, fiind formată din diriginţii claselor terminale, prof. Simona Schiau, prof. Liana Creștin, prof. Ovidiu Peppel și prof. Dumitru Budoiu, iar totul a fost posibil mulţumită sprijinului acordat de conducerea Liceului Tehnologic Sebeș, respectiv directorul Adina Stanciu, precum și directorii adjuncți Vasile Petru și Cristina Câmpean.

La final Miss Boboc a fost desemnată Mihaela Stefan P1 A, iar Mister Boboc Andrei Pascu 9B.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=140216avatar Publicat de pe 8 Noi 2016. Publicat in ACTUALITATE, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei