|

Forbes: „Elis Pavaje” a vândut în 2011 pavele în valoare de 20 milioane de euro

Afacerile producătorului de sisteme de dale şi borduri „Elis Pavaje” din Sebeș au crescut în 2011 cu 50%, de la 13,4 milioane euro, în 2010, informează Forbes. Potrivit datelor oficiale postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, compania a înregistrat anul trecut cele mai bune rezultate, raportate la perioada 2007- 2011.

Ca vânzări, „Elis Pavaje” a înregistrat  anul trecut recordul absolut, de 20 de milioane de euro, însă, în ceea ce priveşte profitul, acesta a fost în 2011 uşor mai scăzut (951.000 de euro), comparativ cu cel înregistrat în 2008 (1 milion de euro). Compania „Elis Pavaje” din Sebeș, Alba este controlată de familia Goţa şi şi-a început activitatea în 1991, ca o mică afacere de familie. În 2011, „Elis Pavaje” a avut o cifră de afaceri de 20 milioane euro.

Firma a câştigat licitaţii pentru mai multe lucrări de reabilitare străzi, atât în Alba Iulia, cât şi în ţară. Printre cele din Alba Iulia, se numără modernizarea DN74, la ieşire din oraş spre Miceşti – Zlatna, cea a arterelor din centrul vechi al oraşului, aleile şi trotuarele din zona blocurilor de locuinţe şi amenajarea sensurilor giratorii.

Emil Elisiu Goţa este membru în Colegiul de conducere al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Alba şi cetăţean de onoare al oraşului Sebeş.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=112173avatar Publicat de pe 12 Sep 2012. Publicat in ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei