|

Focuri de armă pentru prinderea unui tânăr de 19 ani din Sebeş, care a fugit de poliţişti pentru că nu avea permis de conducere

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Sebeş a fost urmărit pe mai multe străzi şi pe un câmp din oraş de poliţiştii de la rutieră, după ce acesta, aflat la volanul unui autoturism, nu a oprit la semnalul agenţilor. După ce au reuşit să-l prindă, folosind şi armamentul din dotare pentru avertizare, au descoperit că tânărul nu avea permis.

Miercuri, în jurul orei 17.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Cântarului din municipiul Sebeş, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care circula spre cartierul de rromi din localitate.

Întrucât conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, iar după ce acesta a traversat mai multe străzi şi a ajuns pe câmp, a abandonat autoturismul, a coborât din acesta şi a început să fugă pe câmp, într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au continuat să-l urmărească, l-au somat să se oprească, dar acesta nu s-a conformat, motiv pentru care cei doi poliţişti, în scop de avertizare, au folosit armamentul din dotare, trăgând focuri de armă în plan vertical. Tânărul nu s-a oprit.

Ulterior, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, conducătorul auto a fost identificat pe raza carterului de rromi din municipiul Sebeş, stabilind că acesta se numeşte Robert G., de 19 ani, din Sebeş.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137228avatar Publicat de pe 1 Noi 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Focuri de armă pentru prinderea unui tânăr de 19 ani din Sebeş, care a fugit de poliţişti pentru că nu avea permis de conducere”

  1. oare de ce au tras doar in plan vertical? Slaba politie mai avem!!!!!!!!!!!!!! Cine ne pazeste, halal.

  2. A tras in plan vertical dar Dl. era la orizontala :)

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei