|

FOTO-VIDEO: Flori pentru doamne şi domnişoare. Politicienii din Alba au adus primăvara în sufletul femeilor

Femeile din Alba s-au putut considera, de ziua lor, cu adevărat norocoase. De 8 Martie, câteva mii de doamne şi domnişoare s-au simţit în centrul atenţiei, graţie liderilor partidelor politice din Alba, care le-au recompensat cu buchete de flori.

„Înarmaţi” cu garoafe, trandafiri şi lalele, politicienii, indiferent de culoarea lor politică şi-au părăsit pentru câteva ore birourile şi au adus primăvara  pe străzile municipiului Alba Iulia, dar şi în mai multe localităţi din judeţ.

Primarul Mircea Hava şi viceprimarul Ioan Bogăţan şi-au alocat din programul zilei pentru a face o vizită doamnelor de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia. Aceştia au oferit femeilor flori, un tort, dar şi pachete cu dulciuri pentru sărbătorite. Căminul de vârstnici a fost înveselit, de 8 Martie, prin cântecele oferite de ansamblul instituţiei.

Liderii PDL Alba au putut fi văzuţi şi prin oraş, oferindu-şi aprecierea trecătoarelor, dar şi prin instituţii publice şi redacţii ale ziarelor locale.

Nici organizaţia PDL Sebeş nu a neglijat doamnele din oraş. Posibilul candidat din partea PDL Alba la Primăria Sebeş, Dorin Nistor, împreună cu organizaţia PDL Sebeş şi cu viceprimarul Adrian Bogdan au vizitat femeile de la Primăria Sebeş, de la Spitalul Sebeş şi de la Centrul de îngrijire copii. Nici doamnele trecute de prima tinereţe nu au rămas nerăsplătite de 8 Martie. Dorin Nistor şi liderii PDL s-au oprit şi pe la Căminul de vârstnici, pentru a le reaminti acestora că pentru o zi, cel puţin, sunt cele mai importante. Vizita a continuat la mai multe firme private din municipiu şi instituţii publice, iar, după orele amiezii, aceştia au pornit pe străzile oraşului, pentru a aduce un zâmbet pe buzele trecătoarelor.

La fel de atenţi cu reprezentantele sexului frumos au fost şi liberalii. Liderii PNL Alba, Teodor Atanasiu, Florin Roman şi Simone Albani au vizitat doamnele de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice, Căminul de bătrâni din Cetate, dar şi de la mai multe instituţii publice şi firme private din oraş. Nu au fost uitate nici cadrele didactice şi părinţii din Şard, dar şi localnicii din Ighiu şi Ighiel, Vinţu de Jos şi Blandiana, unde liberalii s-au deplasat de 8 Martie. La fel ca şi colegii de la Putere, aceştia s-au plimbat şi prin cartierele Alba Iuliei, pentru a-şi arăta aprecierea faţă de doamne.

Aşa cum anunţau în urmă cu o săptămână, liberalii au organizat de 8 Martie o acţiune comună cu PSD. Reprezentanţii USL au putut fi văzuţi împreună oferind flori femeilor din Alba Iulia. După ce şi-au petrecut dimineaţa alături de liberali, social-democraţii din Alba au făcut vizite şi femeilor din cartierul Cetate. Avocatul Ovidiu Jidveian, preşedinte PSD Alba Iulia şi-a arătat aprecierea şi doamnelor de la instanţele de judecată.

La Cugir, în centrul oraşului, reprezentanţii USL au împărţit florin, la rândul lor, doamnelor şi domnişoarelor. Au fost prezenţi primarul Adrian Teban, preşedintele TNL Cugir, Ovidiu Ciucur şi vicepreşedintele PSD Cugir, Aurel Păştină.

Flavia NICOLAE

Sorin GIURCA

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=79885avatar Publicat de pe 8 Mar 2012. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “FOTO-VIDEO: Flori pentru doamne şi domnişoare. Politicienii din Alba au adus primăvara în sufletul femeilor”

  1. bravo dorin nistor,tot inainte te asteptam din nou la sebes!!!!!

  2. chiar ca seamana Dorin Nistor cu Mister Ben- te provoaca risul cand te gindesti ca din marele sef de garda s-a facut peste noapte mare politician . Si cind te gindesti ca vrea la Sebes

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei