|

Firmă din Sebeş, prădată de angajaţi. Doi agenţi de pază şi un complice, prinşi în timp ce furau 627 kg de fier din incinta societăţii comerciale

Doi tineri din Vinţu de Jos şi unul din Ighiu au interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, după ce, luni noaptea, au fost prinşi de către poliţişti în timp ce sustrăgeau 627 kg de fier din incinta unei firme din Sebeş. Cei doi tineri din Vinţu de Jos erau agenţi de pază la societatea prădată.

În noaptea de duminică spre luni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, i-au prins în flagrant pe C.A.I., de 26 de ani, din comuna Ighiu, R.R.C., de 20 de ani, din comuna Vinţu de Jos, şi M.R.I., de 27 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 627 kg fier, din incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Industriilor din municipiul Sebeş.
Cu ocazia investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în cursul zilei de duminică ,9 septembrie, R.R.C. şi M.R.I., agenţi de pază ai societăţii, s-au înţeles cu C.A.I., ca, în jurul orelor 20.00, acesta din urmă să meargă cu autoturismul personal în curtea societăţii, unde au încărcat fierul, cu intenţia de a-l valorifica la un centru de colectare a deşeurilor feroase.
Întrucât în zona respectivă au fost reclamate mai multe furturi de fier, inclusiv de la societatea comercială la care cei doi agenţi de pază erau angajaţi, poliţiştii din Sebeş au organizat mai multe acţiuni specifice care au condus, în final la identificarea suspecţilor de comiterea furturilor.
Prejudiciul, în valoare de 2.997 lei a fost recuperat, iar faţă de cei 3 învinuiţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.
În cursul zilei de luni, cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
Unitatea de parchet a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.
Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei învinuiţi.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=122319avatar Publicat de pe 11 Sep 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei