|

Firmă din Săsciori, sancţionată cu 26.000 de lei pentru nereguli în activitate. Oamenii legii au confiscat peste 4000 mc material lemnos

Poliţişti, specialişti silvici şi de mediu din Alba au aplicat amenzi de peste 26.000 lei unei firme din Săsciori, la care au identificat nereguli în activitate. De asemenea, aceştia au confiscat cantitatea de 4.556 metri cubi de material lemnos.

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică şi specialişti ai Ministerului Mediului si Schimbărilor Climatice, ITRSV Cluj şi ai Direcției Silvice Alba, acţionând în cadrul Planului Comun de Acţiune „Scutul Pădurii”, au efectuat, joi, verificări la o societate comercială din comuna Săsciori, care are ca obiect de activitate comercializarea de material lemnos.

Cu ocazia controlului efectuat, s-a constatat că administratorul societăţii comerciale nu şi-a respectat obligaţiile cu privire la evidenţierea intrărilor şi ieşirilor de material lemnos, pentru lunile februarie, martie şi aprilie 2013, motiv pentru care acesta a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 lei, iar ca şi măsură complementară s-a procedat la confiscarea valorică a cantităţii de 2.945 metri cubi material lemnos, în valoare totală de 363.529 lei, cantitate de material lemnos pe care nu a evidenţiat-o în SUMAL.

Totodată, s-a constatat că societatea comercială a expediat cantitatea de 1.612 metri cubi material lemnos (lemn rotund răşinos), a cărui proveniență legală nu a putut fi dovedită de către reprezentantul legal al firmei. Pentru această faptă, poliţiştii l-au sancționat contravențional pe administratorul societăţii cu amendă în valoare de 25.000 lei, iar, ca măsură complementară, s-a procedat la confiscarea valorică a cantităţii de 1.612 metri cubi material lemnos, estimată la 201.477 lei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135530avatar Publicat de pe 28 Iun 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Firmă din Săsciori, sancţionată cu 26.000 de lei pentru nereguli în activitate. Oamenii legii au confiscat peste 4000 mc material lemnos”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei