|

Finanţări nerambursabile în valoare de 84.000 de lei din bugetul local al municipiului Sebeş, pentru proiecte culturale

Două proiecte locale primesc finanţare nerambursabilă în valoare totală de 84.576 lei din bugetul local pentru activităţi non-profit, dacă hotărârea în acest sens este aprobată în şedinţa extraordinară de CL Sebeş de astăzi. Cele două iniţiative care au fost selectate pentru finanţare aparţin Asociaţiei „Arttrad Valea Frumoasei” şi Asociaţiei „Fanfara Petreşti”.

Pentru a beneficia de finanţare nerambursabilă din bugetul local, s-au înscris şase asociaţii şi două persoane fizice, iniţiatori de proiecte culturale sau sociale. Comisia de evaluare a stabilit că doar cinci proiecte îndeplineau criteriile cerute, iar în urma procedurii de selecţie au fost declarate câştigătoare cele două asociaţii.

Au depus proiecte următorii:

Asociaţia „Muhlbach 1245” – „Călăuzele Cetăţii Sebeş”

Asociaţia „Fanfara Petreşti” – „Fanfara Petreşti – 135 de ani de existenţă”

Asociaţia „Grupul pentru Iniţiative, Studii şi Analize Sociale Sebeş” – „Istorie locală – Istorie orală – Istoria Sebeşului”

Corina Cotea – „Şcoală de vară muzicală – Muzica, cheia comunicării şi prieteniei”

Asociaţia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale Recycle – „Oameni pentru un Sebeş mai curat, mai sănătos”

Asociaţia „Arttrad Valea Frumoasei” – „Culoare şi sunet”

Asociaţia „Evelyne” – „Revista bilingvă Der Unterwald”

Ema Oana Şalapi – „Organizarea spectacolului Steluţele dansatoare”.

Comisia de evaluare a stabilit că au îndeplinit criteriile de selecţie proiectele prezentate de Asociaţia „Muhlbach 1245”, Asociaţia „Fanfara Petreşti”, Corina Cotea, Asociaţia „Arttrad Valea Frumoasei” şi Ema Oana Şalapi. În urma analizei proiectelor, s-a stabilit că vor primi bani din bugetul local Asociaţia ArtTrad „Valea Frumoasei”, pentru proiectul „Culoare şi sunet” – suma de 47.440 lei şi Asociaţia „Fanfara Petreşti”, cu proiectul „Fanfara Petreşti – 135 de ani de existenţă” – suma 37.136 lei.

Sumele sunt cuprinse în bugetul local al municipiului Sebeş pe anul 2013 la capitolul „Cultură, recreere şi religie”.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135598avatar Publicat de pe 17 Iul 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Finanţări nerambursabile în valoare de 84.000 de lei din bugetul local al municipiului Sebeş, pentru proiecte culturale”

  1. […] Proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local al municipiului Sebeș a sumei de 84.576 lei sub formă de finanțări n… pentru activități non-profit de interes local pentru anul […]

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei