|

Finanţare de 300.000 de lei din buget pentru Handbal Club Alba-Sebeş. Cotizaţia municipiului se plăteşte în trei tranşe

handbal alba sebesMunicipiul Sebeş va susţine activitatea Asociaţiei „Handbal Club Alba-Sebeş cu suma de 300.000 de lei pentru anul 2014. Un proiect în acest sens intră la vot în şedinţa CL de miercuri.

Suma totală va fi împărţită în trei tranşe, astfel. În trimestrul I şi II, din bugetul local al oraşului vor fi viraţi 150.000 de lei, în trimestrul III 75.000 de lei şi alţi 75.000 de lei reprezintă tranşa pe trimestrul IV.

Contribuţia financiară anuală cu titlu de cotizaţie va fi utilizară de către asociaţie pentru activitatea sportivă cuprinsă în calendarele competiţionale ale echipelor de handbal, în conformitate cu calendarul Federaţiei Române de Handbal şi cu prevederile legale în domeniu.

Utilizarea acestor fonduri de către asociaţie este condiţionată de respectarea unor criterii privind acordarea salariilor, achiziţiile de bunuri şi servicii şi activitatea sportivă.

Veniturile asociaţiei de anul trecut au fost de 600.000 de lei, jumătate de la CL Sebeş şi jumătate de la CJ Alba.

Cheltuielile au fost efectuate pentru indemnizaţii, prime, premii, procurări de material sportiv, chirii, taxe, comisioane bancare, cazare, masă, transport, utilităţi, rechizite şi altele.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138331avatar Publicat de pe 29 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei