|

Femeie din Craiova, cu dosar penal la Sebeş. A furat bani şi bijuterii dintr-o casă de pe strada Ştefan cel Mare

furt baniO femeie în vârstă de 30 de ani din Craiova este cercetată pentru un furt comis la Sebeş, în august anul trecut. Aceasta a intrat într-o locuinţă de pe strada Ştefan cel Mare şi a sustras bani şi bijuterii. Prejudiciul de 1.200 de lei a fost recuperat de poliţişti.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat-o în 14 ianuarie, pe o femeie de 30 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, suspectă într-un caz de furt din locuinţă, reclamat poliţiei în data de 15 august 2014.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că D.P., în timp ce se afla pe raza municipiului Sebeş, profitând de faptul că uşile de acces într-o casă situată pe strada Ştefan cel Mare au fost lăsate deschise şi neasigurate, a pătruns în locuinţă şi a sustras 110 euro, 400 de lei şi mai multe bijuterii din argint, cauzând astfel un prejudiciu total de 1.200 de lei.

Pe parcursul cercetărilor efectuate de poliţişti, prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanei păgubite.

Faţă de D.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138793avatar Publicat de pe 15 Ian 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei