|

Femeie descoperită decedată în locuința sa de pe strada Progresului. A murit intoxicată cu alcool și monoxid de carbon

O femeie din Sebeș a fost descoperită decedată, marți, într-o locuință de pe strada Progresului. Solicitați la fața locului, oamenii legii au demarat cercetările iar rezultatele acestora au arătat că moartea acesteia nu prezintă suspiciuni. Femeia și-a pierdut viața din cauza intoxicației de monoxid de carbon și alcool.

Potrivit investigațiilor efectuate de medici asupra cadavrului femeii, la momentul decesului, aceasta consumase o cantitate mai mare de alcool. Mai mult, necropsia a arătat că aceasta inhalase monoxid de carbon, cel mai probabil provenit de la hornul unei sobe aflate în încăpere.

În data de 27.11.2012 ora 0805, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că într-o locuinţă situată pe strada Progresului din municipiul Sebeş a fost găsită o femeie decedată.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită din poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş care au identificat victima, G.K., de 53 de ani, din Sebeş şi au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală unde medicul legist a efectuat necropsia şi a stabilit că moartea femeii s-a datorat intoxicaţiei cu alcool şi monoxid de carbon.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133848avatar Publicat de pe 28 Noi 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei