|

Dosar pentru evaziune fiscală, deschis la o firmă din Sebeş, cu activitate în industria lemnului

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi specialişti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca au efectuat, miercuri, 27 iunie, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos. Cu ocazia acesteia, s-au constatat 3 infracţiui, dintre care una la o societate comercială din Sebeş, ai cărei reprezentanţi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, după ce firma a reţinut contribuţii în valoare de peste 22.000 lei, pe care nu le-a virat la bugetul consolidat al statului.

Societatea comercială din Sebeş are ca şi obiect de activitate tăierea şi rindeluirea lemnului. Poliţiştii au constatat că reprezentanţii acesteia au reţinut contribuţii în valoare de 22.011 lei, pe care nu le-au virat la bugetul consolidat al statului, în termenul prevăzut de lege, motiv pentru care au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală.

Aceleiaşi societăţi i-a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională, în valoare de 1.500 de lei, pentru nereguli constatate în conducerea evidenţelor contabile.

În cadrul acţiunii organizate miercuri, au fost efectuate 65 de controale, din care 30 la agenţi economici, au fost constate 3 infracţiuni şi confiscată cantitatea de 12,82 material lemnos.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=98825avatar Publicat de pe 28 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei