|

Dorin Nistor, despre decizia lui Mugurel Sârbu de a nu mai candida la Sebeş: „Este una firească şi pentru asta îl felicit”

Anunţul primarului Mugurel Sârbu că nu va mai candida pentru Primăria Sebeş la alegerile locale a stârnit şi primele comentarii din partea contracandidaţilor săi la fotoliul de primar. Primul care a reacţionat la ştirea că Sârbu a ieşit din ecuaţie este Dorin Nistor, candidatul PDL Alba la Primăria Sebeş.

Nistor este de părere că decizia lui Mugurel Sârbu de a se retrage din cursă este una firească, iar pentru asta îl felicită:

„Decizia domnului Mugurel Sârbu de a se retrage din cursa pentru Primăria Sebeş este una firească şi îl felicit. Domnia sa nu a reuşit să-şi păstreze susţinerea  formaţiunii politice ce l-a propulsat în pozitia de primar şi, mai grav, nu a reuşit să menţină simpatia şi încrederea oamenilor din Sebeş. Mugurel Sârbu este un om cu o educaţie deosebită, însă nu a ştiut să îşi învingă aroganţa şi atitudinea condescendentă faţă de cetăţenii obişnuiţi, iar acest lucru s-a văzut chiar şi în ultima sa acţiune politică. În declaraţia sa privind retragerea, i-a jignit pe sebeşeni spunând că, citez: <oamenii nu sunt pregătiţi să se debaraseze de incompetenţă>. Eu susţin contrariul şi cred cu tărie că oamenii din Sebeş au discernământ. Acum, la Sebeş, lupta se va da între mine şi domnul Dăncilă, oarecum <discipolul> domnului Sârbu. Cu tot respectul pentru domnia sa, cred că locul său este la catedră şi nu la Primărie. A mai fost primar timp de 5 ani, viceprimar lângă Mugurel Sârbu alţi caţiva ani, dar rezultatele au fost foarte modeste. Sebeşul arată aproape ca în anii ’90 şi oamenii vor o schimbare, vor un primar nou, nu unul <reciclat>. Domnul Dăncilă, în mod cert, nu este făcut pentru administraţie.”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=88349avatar Publicat de pe 25 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Dorin Nistor, despre decizia lui Mugurel Sârbu de a nu mai candida la Sebeş: „Este una firească şi pentru asta îl felicit””

 1. Daca esti competent ca si la garda ne-am lamurit

 2. Mugurel a fost si el un primar „reciclat”. La fel si Dancila. Tot „reciclat” pentru ca fusese viceprimar sub Mugurel.
  Oamenii vor o schimbare. Adica sa mai incercam unul sa vedem cu asta cum e. Sa stea 4 ani sa faca ce stie si dup-aia vedem. Il shimbam si pe ala nou-nout cu altul si iar vedem ce stie sa faca dupa care il shimbam si pe ala sau nu?

  Cu logica asta pe care incearca Nistor s-o induca (ca vor primar nou ca Dancila e cam moale – asta-i o eticheta pe care cineva i-a lipit-o) Sebesul va arata ca-n anii 90 si peste 8 sau 12 ani.

  Cred ca ar trebui sa vedem care-i viziunea candidatilor despre Sebes in urmatorii 4-12 ani si sa le vedem programul concis si cu termene precise.

  Ce vor sa faca in limitele bugetare previzionate.

  Si mai cred ceva: ca nu trebuie lasat sa-si termine mandatul de 4 ani ca sa fie schimbat dupa. Nu. Trebuie schimbat in interiorul mandatului daca nu respecta programul aprobat prin vot de cetateni.

 3. ” Specialistu’ ” in fonduri europene, fost sef la garda fugit cand cu aresturili isi face de o luna campanie de imagine in Sebes cu ff multi bani in banere si mai nou cu mare chef sambata in arini …. avem bani … oare europeni????

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei