|

Doi tineri din Sebeș, vicecampioni naționali la dans sportiv. Au câştigat titlul la Campionatul Național de Clase de la Reghin

Vicecampioni nationaliUnul dintre cele mai importante evenimente din calendarul Federaţiei Române de Dans Sportiv, Campionatul Naţional de Clase, a avut loc în acest weekend la Reghin. Titlul de vicecampioni naționali a ajuns la Paul Elida și Bianca Albu, clasaţi pe locul doi.

Cei doi vicecampioni fac parte din clasa E (14-15 ani), iar lupta a fost strânsă în ceea ce privește titlul. Paul Elida este elev la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș și Bianca Albu, elevă la Școala Gimnazială Petrești, ambii sportivi la Clubul de dans Fantasy Dance.

Nu departe de perechea vicecampioană, pe locul al treilea, la clasa Hobby la Cupa Mirona s-a clasat perechea Marius Henegar – Antonia Avădani.

„Sunt foarte mandră de ei, am muncit un an întreg pentru această competiție, iar rezultatele ne-au demonstrat că nu a fost o muncă în zadar. Titlul de vicecampioni naționali este cea mai importantă realizare a noastră până în acest moment. Sper ca și celelalte perechi să ne facă o surpriză frumoasă la anul și să încercăm să păstrăm acest titlu la Sebeș.

Copiii sunt extraordinari, harnici și foarte ambițioși, și-au creat un stil de viață din acest sport. Așa cum am mai spus cheia succesului rămâne munca în echipă. Atât eu cât și părinții ne străduim să le oferim cele mai bune condiții sportivilor, iar pe umerii lor rămâne munca asiduă din timpul antrenamentelor. Chiar dacă suntem un oraș mic, am reușit să ne facem remarcați pe plan național și încercăm să nu ne oprim aici, iar de la anul să concurăm și în afara țării.

Dar până atunci ne întoarcem în sală să muncim și mai mult pentru a obține cât mai multe rezultate de acest gen”, a declarat Ema Șalapi, antrenoarea vicecampionilor.

Competiţia a fost organizată de Clubul „Dansul Viorilor” din Reghin, sub egida FRDS. La această mare manifestare au participat 700 de perechi de la 200 de cluburi din țară, care au concurat pe categorii de vârstă şi clase valorice. FRDS acordă o atenție deosebită acestui eveniment la care au fost invitați să jurizeze cei mai buni arbitri români.

Daniela DUVLEA

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138681avatar Publicat de pe 11 Noi 2014. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei