|

Doi tineri din Sebeş, reţinuţi de poliţişti pentru furt de bunuri din gospodării. Oamenii legii au recuperat o parte din prejudiciu

Doi tineri din Sebeş au fost reţinuţi de poliţişti, fiind suspecţi în patru cazuri de furt de bunuri din gospodării din municipiu. În urma unor pecheziţii organizate la domiciliile acestora, au recuperat o parte din prejudiciu.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea a patru furturi din anexe ale locuinţelor din municipiul Sebeş.

M.G., de 24 de ani, cunoscut cu antecedente penale şi N.N.F., de 29 de ani, ambii din municipiul Sebeş sunt suspecţi de săvârşirea a patru infracţiuni de furt din anexe gospodărești, fapte comise în cursul anului 2012.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeș sprijiniţi de luptători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au efectuat, miercuri, percheziţii la domiciliile celor doi suspecţi şi au recuperat o parte dintre bunurile sustrase.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat faţă de cei doi suspecţi măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore şi depunerea în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale si arestare preventivă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134607avatar Publicat de pe 28 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei