|

Doi tineri din Petreşti s-au ales cu dosare penale pentru că au furat piese componente ale unui camion din localitate

Doi tineri din Petreşti s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. “Cadoul” le-a fost oferit de Poliţia Municipiului Sebeş, întrucât cei doi “afacerişti” au sustras, în cursul zilei de 7 octombrie, piese componente ale unui camion dezafectat aflat în curtea unei proprietăţi din aceeaşi localitate.

În cursul zilei de duminică, oamenii legii din Sebeş, au fost sesizaţi de către Maria M., cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras piese componente ale unui camion, aflat pe proprietatea cabanei sale din Petreşti.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit identitatea făptuitorilor, în persoana lui Paul M. (21 ani) şi a lui Viorel A.M. (23 ani), ambii din Petreşti.  Tinerii “întreprinzători” au sustras, în seara zilei de 7 octombrie, părţile metalice şi izolaţia de aluminiu de pe camionul situat în curtea reclamantei, bunuri pe care ulterior cei doi le-au valorificat la o societate comercială.

Prejudiciul cauzat, în cuantum de aproximativ 500 de lei, a fost parţial recuperat şi predat părţii vătămate, respectiv Mariei M.

Faţă de cei doi suspecţi a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora şi a recuperării integrale prejudiciu.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132835avatar Publicat de pe 11 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei