|

Doi minori de 17 ani, reţinuţi de poliţiştii din Sebeş. I-au furat unei femei, pe stradă, o plasă cu mai multe bunuri

Doi tineri în vârstă de 17 ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Sebeş, duminică, sub acuzaţia de furt calificat. Au fost reclamaţi la poliţie de o femeie în vârstă de 51 de ani care a relatat că aceştia i-au sustras o plasă în care avea mai multe bunuri, în timp ce se deplasa pe o stradă din oraş.

Incidentul s-a petrecut pe strada Mureşului din municipiul Sebeş. Imediat după sesizare, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti şi jandarmi s-a deplasat în zona de comitere a faptei, iar la scurt timp cei doi suspecţi de comiterea furtului au fost identificaţi şi reţinuţi.

Aceştia sunt doi minori, ambii în vârstă de 17 ani, unul din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu şi unul din comuna Uniceni, judeţul Neamţ, asupra lor fiind găsite bunurile sustrase de la femeie (o farfurie, un portmoneu, cheile de la locuinţă precum şi mai multe înscrisuri).

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137053avatar Publicat de pe 30 Sep 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei