|

Doi bărbaţi din Sebeş, tată şi fiu şi-au bătut un vecin. Riscă să fie cercetaţi penal pentru lovire şi alte violenţe

bataie 1Un tânăr de 28 de ani din Sebeş a fost lovit cu pumnii şi picioarele în timp ce se întorcea de la muncă, de doi bărbaţi, tată şi fiu, din cauza unor divergenţe mai vechi. Incidentul a vut loc marţi seara, în jurul orei 23.00 pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş.

I.Z. de 56 de ani şi I.A.Z de 32 de ani din Sebeş s-au întâlnit cu tânărul de 28 de ani, care le era şi vecin, pe o stradă din municipiu, când discuţiile în contradictoriu dintre aceştia au degenerat într-un scandal şi, în scurt timp, violenţa verbală s-a transformat în violenţă fizică.

Un martor a solicitat ajutor prin apel la 112, iar la faţa locului a intervenit în foarte scurt timp un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Sebeş. Jandarmii au acţionat de urgenţă pentru aplanarea conflictului şi au prevenit apariţia unor vătămări corporale. După ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale victima a fost îndrumată să urmeze calea legală în vederea tragerii la răspundere a celor care l-au bătut.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, I.Z. (56 de ani ) şi I.A.Z. (32 de ani) au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 de lei pentru că au provocat şi participat la un scandal într-un loc public. Totodată, existând suspiciunea rezonabilă a săvârşirii de către cei doi a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş, ca act de sesizare.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138191avatar Publicat de pe 23 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei