|

DISTRACŢIE de 1 mai la Sebeș: Plimbări cu barca, gratis, pe lacul din centrul municipiului. PROGRAM

foto barca sebesVești bune pentru locuitorii din Sebeş și nu numai. Începând cu data de 1 mai, cei care doresc se vor putea plimba cu barca pe lacul din centrul municipiului.

Angajații Primăriei Sebeș lucrează în aceste zile la reabilitarea pontonului din centrul insulei. Chiar dacă plouă, muncitorii vopsesc balustradele, peste podea urmează să fie amplasat un covor de iarbă sintetică, iar marginile lacului vor fi vopsite în alb.

Pe măsură ce timpul ne permite, vom încerca să refacem această zonă în așa fel, încât să fie un adevărat centru de recreere. Vom amplasa mai multe bănci pe marginea lacului și urmează să înfrumusețăm și parcul din zonă”, a precizat primarul Sebeșului, Adrian Alexandru Dancilă.

De menționat că primele cinci bărci au sosit, urmând ca în perioada următoare să fie aduse alte cinci.

Cei care doresc să se plimbe cu barca o pot face zilnic, între orele 12.00 și 19.00.

,,Vineri, sâmbătă și duminică, în 1,2 și 3 mai, vâslitul este gratis. Oricine se poate plimba jumătate de oră fără să plătească. Minorii sub 14 ani nu au voie decât însoțiți. Vom stabili apoi în ședința de Consiliu Local prețurile pe care urmează să le practicăm. Oricum, vor fi niște sume modice”, a precizat primarul Adrian Alexandru Dăncilă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139074avatar Publicat de pe 30 Apr 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei