|

Deputatul Clement Negruţ a dat „Testul de Sinceritate” la Alba24.ro. Emisiunea va fi difuzată luni dimineaţă

Deputatul Clement Negruţ a dat „Testul de sinceritate” la Alba24. Liderul PDL Alba a dezbătut alături de jurnalistul Dan Lungu subiecte aprinse din interiorul partidului, inclusiv dacă ia în serios o posibilă candidatură la Primăria Sebeş.

Numele deputatului de Alba se regăseşte pe lista persoanelor nominalizate la Primăria Sebeş, dar, potrivit propriilor declaraţii, acesta aşteaptă rezultatele sondajului, care vor arăta dacă este sau nu cel mai potrivit pentru această funcţie. Politicianul va vorbi în cadrul emisiunii şi despre relaţia pe care o are cu Opoziţia, dar şi detalii din culisele Organizaţiei Judeţene Alba a PDL, cu câteva luni înainte de alegerile locale.

Jurnalistul Dan Lungu s-a asigurat că cei care i-au adresat întrebări omului politic au primi răspunsurile aşteptate.

Emisiunea „Testul de sinceritate”, cu deputatul Clement Negruţ va fi difuzată luni dimineaţă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=78473avatar Publicat de pe 2 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

7 comentarii pentru “Deputatul Clement Negruţ a dat „Testul de Sinceritate” la Alba24.ro. Emisiunea va fi difuzată luni dimineaţă”

  1. Sa ne spuna ce-a facut in parlament. Cate initiative legislative care au ajutat locuitorii judetului

  2. cum ati intrat in politica? este adevarat ca sunteti ruda cu domnul peres?

  3. Veti fi candidatul PDL la Primaria Sebes ? Este adevarat ca luati in considerare o candidatura sub sigla PP-DD la viitoarele alegeri parlamentare ?

  4. În iunie 2010 aţi votat moţiunea împotriva Guvernului Boc deoarece masurile de reducere a pensiilor lovea în cei care v-au trimis în Parlament. Ulterior aţi avut de suferit în interiorul partidului pentru curajul acestei decizii. Aţi regretat că aţi făcut gestul respectiv? Consideraţi că alegătorii dv. l-au apreciat sau îşi vor aminti de el atunci când veţi avea din nou nevoie de sprijinul lor?

  5. Cand va aparea VIDEO-ul emisiunii ,,Test de sinceritate” cu invitatul Clement Negrut????

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei