|

Decizie definitivă în cazul accidentului de motocicletă de la Lancrăm. Italianul rămâne cu pedeapsa de închisoare cu suspendare

Decizia instanţei de fond în cazul italianului responsabil de moartea a doi tineri din Alba Iulia, în urma accidentului de motocicletă pe DN1, în localitatea Lancrăm a rămas definitivă, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursurile formulate. Franco Guerini a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării, pentru ucidere din culpă.

Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria Sebeş, la începutul acestui an, iar Franco Guerini va trebui să achite despăgubiri civile şi materiale de aproape 200.000 de euro. Parte responsabilă civilmente în acest dosar este firma „Pomponio” SA, la care italianul era angajat. „Condamnă inculpatul la pedeapsa închisorii de 1 an şi 4 luni cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. Admite în parte acţiunea civilă. Obligă inculpatul şi partea responsabilă civilmente să plătească câte 30.000 euro fiecărei părţi civile şi 18.879,91 lei daune materiale părţilor civile Moisin Mihai şi Moisin Laura şi 25.431,79 lei părţilor civile Pinter Ieno şi Pinter Adriana“, se arată în minuta instanţei.

Reamintim că, în data de 21 martie 2011, la intrarea în localitatea Lancrăm, doi tineri – Dragoş Moisin şi Alexandru Pinter – aflaţi pe o motocicletă au murit, în urma unui impact violent cu un Opel. În comunicatul IPJ Alba de la data respectivă, se arăta că: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, s-a stabilit că Franco Guerini, de 57 ani, domiciliat în Italia, în timp ce a condus un autoturism, proprietatea unei societăţi comerciale din judeţul Alba, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu motociclu care circula din sens opus şi pe care se aflau doi tineri, de 20 ani şi respectiv 19 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Alba Iulia. Ca urmare a accidentului, cei doi tineri aflaţi pe motociclu au decedat, iar conducătorul auto Franco Guerini a suferit leziuni corporale uşoare.”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=95114avatar Publicat de pe 7 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Decizie definitivă în cazul accidentului de motocicletă de la Lancrăm. Italianul rămâne cu pedeapsa de închisoare cu suspendare”

  1. normal , curtea de apel alba , italian de la pomponiu , suspendare ,asa se intampla intre mafioti totul se plateste chiar si viata nunor copii de romani ,halal justitie ceacara si legata la minte ,adica lipsita de judacata ,rusine !!!!

  2. Numa ca macaronarul e mort de juma de an

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei